Denna snabba tortellini med ricotta och basilika kommer att bli en ny favorit! Lättlagat möter smakrikt när tortellinin kokas tillsammans med sojabönorna och sedan blandas med peston. Toppa med en klick ricotta och servera med små körsbärstomater. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2015
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Torrt och enformig smak. Tomatsalladen var väldigt god varav 2/5 stjärnor
Kim
2020-12-02supergod! ätit den som matlåda också och det var lika gott dagen efter!
Hanna
2015-10-25Gott! Men ricottan bör röras ner i den lite småvarma pastan, då blir det krämigt och gott. Annars blir det lite konstig kombo...
Johanna
2015-10-13