Fylld paprika med pastasås och peccorini

7
0
Fylld paprika med pastasås och peccorini

Fyllda paprikor är en riktig klassiker, som sällan slår fel! Dessa är fyllda med pesto, spenat och kikärter, och toppas med mangoldskott och peccorini.

Fylld paprika med pastasås och peccorini

Ingredienser

4 portioner
2 stora röda spetspaprikor
2 stora gula spetspaprikor
390 g pastasås basilika
ca 100 g pecorinoost
65 g rucola

Spenatfyllning

2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
400 g kokta kikärtor
2 msk olivolja
200 g färsk spenat
2 msk balsamvinäger
4 msk pesto
salt och svartpeppar

För alla

Kontrollera ingredienserna i peston.
Fri från ägg, gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut pesto mot färsk basilika hackad och blandad tillsammans med olivolja och pinjenötter. Byt ut pecorino mot mjölkproteinfri ost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1852 KJ / 444 kCal
Fett 28 g
Salt 3 g
Kolhydrater 26 g
Protein 18 g
Läs mer om näringsvärden