En ugnsbakad fisk med ett frasigt täcke av pesto och ströbröd. Det hela serveras med en ljuvlig röra av yoghurt och citron – mumsfilibaba! Fina fisken, gott och nyttigt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på peston, kan innehålla laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (peston).
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Grön eller röd pesto?
Eva-lena
2022-04-14