I denna välsmakande fiskrätt lägger vi torskfilé, fänkål, tomat och lite örtblandning i bakplåtspapper, som viks ihop till ett paket och tillagas i ugn. På så sätt är det lätt att få fisken riktigt saftig och god! Servera de ljuvliga fiskpaketen med potatis, citrondressing och gärna bröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2013
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Claudia
2016-02-05Super gott
Redaktionen
2013-05-23Hej Marianne! Det är resterna som är kvar vid punkt 4 som kan användas till örtblandningen. rivet skal och saft av 1 citron 2 msk hackad gräslök 1 msk olja salt och peppar
Marianne
2013-05-21Vilket är ötblandningen?