Fiskpaket med citrondressing

6
3
Fiskpaket med citrondressing

I denna välsmakande fiskrätt lägger vi torskfilé, fänkål, tomat och lite örtblandning i bakplåtspapper, som viks ihop till ett paket och tillagas i ugn. På så sätt är det lätt att få fisken riktigt saftig och god! Servera de ljuvliga fiskpaketen med potatis, citrondressing och gärna bröd.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2013

Fiskpaket med citrondressing

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g fast potatis
rivet skal och saft av 1 citron
2 msk hackad gräslök
1 msk olja
salt och peppar
1 fänkål
2 tomater
1 1/2 dl gräddfil
bakplåtspapper

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Så här gör du - texten är beräknad för 4 port.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Claudia

2016-02-05

Super gott

Redaktionen

2013-05-23

Hej Marianne! Det är resterna som är kvar vid punkt 4 som kan användas till örtblandningen. rivet skal och saft av 1 citron 2 msk hackad gräslök 1 msk olja salt och peppar

Marianne

2013-05-21

Vilket är ötblandningen?

Näringsvärde per portion

Energi 1804 KJ / 430 kCal
Fett 9 g
Salt 13 g
Kolhydrater 46 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden