Halstrad torsk med grape- och fänkålssallad

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Halstrad torsk med grape- och fänkålssallad

Det här är en lätt och fräsch fiskrätt med våriga förtecken. Fisken stekt gyllene i stekpanna och serveras tillsammans med kokt potatis och en sallad på fänkål och grapefrukt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2012

Halstrad torsk med grape- och fänkålssallad

Ingredienser

4 portioner
520 g torskfilé
900 g potatis (gärna marilyn)
1 1/2 dl gräddfil
salt
peppar
1 msk smör eller margarin

Grape- och fänkålssallad

1/2 knippa rädisor
1 liten fänkål
1 gul paprika
1 blodgrapefrukt
1 msk olivolja
1 tsk sambal oelek
strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2152 KJ / 515 kCal
Fett12.9 g
Kolhydrater61.2 g
Protein31.8 g

Testa liknande recept

Rädisor med kryddipp och sesamsalt
Betyg 3.8 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pulled pork med pimiento de padron
Betyg 2.9 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Räkpasta med het tomatsås
Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskpaket med citrondressing
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skaldjurspasta med morots- och fänkålsallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med ostsås och persiljemarinad
Betyg 2.8 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad