Fänkålsstekt torsk med matvete och pepparrot
Fänkålsstekt torsk med matvete och pepparrot är ett smakrikt och mättande fiskrecept med fina råvaror. Den stekta torsken, som kryddas med fänkålsfrön, salt och socker, serveras med syrlig matvetesallad och svalkande gräddfilssås, med smak och sting av pepparrot.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2014
Ingredienser
Torsk
Matvetesallad
Pepparrotssås
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut matvetet mot ris, quinoa eller glutenfri couscous.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer