Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
4
Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Många svenska smaker samlas i den här fiskrätten med torsk, kokt potatis, gräddfil, ägg och rödlök. Gott och enkelt helt enkelt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2012

Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Ingredienser

4 portioner
600 g  torskfilé
900 g  potatis , gärna amandine
salt och peppar
2   ägg
1/2   rödlök
1/2   kruka persilja
2 dl  gräddfil
1   citron
1/2   gurka
125 g  salladsmix
1 msk  olja
bakplåtspapper

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Forsättning ugen ! 175 gr nästan 20 mintan 20

Barbro

2020-08-05

Hej Barbro! Vi ber om ursäkt för dåliga instruktioner i receptet. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har ändrat temperaturen i ugnen till 200°C och tiden till 12 minuter. Hoppas att det blir bättre nästa gång! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-08-07

Fortsättning: funkade inte alls. . 175

Barbro

2020-08-05

Rätten var jättegod men 150 grader i 8 minuter, i(vanlig) ugn

Barbro

2020-08-05

Näringsvärde per portion

Energi1856 KJ / 444 kCal
Fett13.3 g
Kolhydrater42 g
Protein35.4 g

Testa liknande recept

Fiskpaket med citrondressing
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskpaket med ägg och dill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnstorsk med mos
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkålsstekt torsk med matvete och pepparrot
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i form med äpple, lök och curry
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomatbakad fisk med rostad potatis
Betyg 4.1 av 5.
75 personer har röstat
Under 30 min att tillaga