Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil
Många svenska smaker samlas i den här fiskrätten med torsk, kokt potatis, gräddfil, ägg och rödlök. Gott och enkelt helt enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2012
Ingredienser
4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis , gärna amandine
salt
peppar
2 ägg
1/2 rödlök
1/2 kruka persilja
2 dl gräddfil
1 citron
1/2 gurka
125 g salladsmix
1 msk olja
bakplåtspapper
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1856 KJ / 444 kCal
Fett13.3 g
Kolhydrater42 g
Protein35.4 g
Kommentarer
Forsättning ugen ! 175 gr nästan 20 mintan 20
Barbro
2020-08-05Hej Barbro! Vi ber om ursäkt för dåliga instruktioner i receptet. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har ändrat temperaturen i ugnen till 200°C och tiden till 12 minuter. Hoppas att det blir bättre nästa gång! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-08-07Fortsättning: funkade inte alls. . 175
Barbro
2020-08-05Rätten var jättegod men 150 grader i 8 minuter, i(vanlig) ugn
Barbro
2020-08-05