Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

5
4
Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Många svenska smaker samlas i den här fiskrätten med torsk, kokt potatis, gräddfil, ägg och rödlök. Gott och enkelt helt enkelt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2012

Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis , gärna amandine
salt och peppar
2 ägg
1/2 rödlök
1/2 kruka persilja
2 dl gräddfil
1 citron
1/2 gurka
125 g salladsmix
1 msk olja
bakplåtspapper

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Barbro

2020-08-05

Forsättning ugen ! 175 gr nästan 20 mintan 20

Redaktionen ICAse

2020-08-07

Hej Barbro! Vi ber om ursäkt för dåliga instruktioner i receptet. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har ändrat temperaturen i ugnen till 200°C och tiden till 12 minuter. Hoppas att det blir bättre nästa gång! Hälsningar Elina

Barbro

2020-08-05

Fortsättning: funkade inte alls. . 175

Barbro

2020-08-05

Rätten var jättegod men 150 grader i 8 minuter, i(vanlig) ugn

Näringsvärde per portion

Energi 1856 KJ / 444 kCal
Fett 133 g
Kolhydrater 42 g
Protein 354 g
Läs mer om näringsvärden