Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
4
Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Många svenska smaker samlas i den här fiskrätten med torsk, kokt potatis, gräddfil, ägg och rödlök. Gott och enkelt helt enkelt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2012

Ugnstekt torsk med ägg och rödlöksgräddfil

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis , gärna amandine
salt
peppar
2 ägg
1/2 rödlök
1/2 kruka persilja
2 dl gräddfil
1 citron
1/2 gurka
125 g salladsmix
1 msk olja
bakplåtspapper

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Forsättning ugen ! 175 gr nästan 20 mintan 20

Barbro

2020-08-05

Hej Barbro! Vi ber om ursäkt för dåliga instruktioner i receptet. Våra kockar har nu sett över receptet och vi har ändrat temperaturen i ugnen till 200°C och tiden till 12 minuter. Hoppas att det blir bättre nästa gång! Hälsningar Elina

Redaktionen

2020-08-07

Fortsättning: funkade inte alls. . 175

Barbro

2020-08-05

Rätten var jättegod men 150 grader i 8 minuter, i(vanlig) ugn

Barbro

2020-08-05

Näringsvärde per portion

Energi1856 KJ / 444 kCal
Fett13.3 g
Kolhydrater42 g
Protein35.4 g

Testa liknande recept

Fiskpaket med citrondressing
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örttorsk i folie
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskpaket med ägg och dill
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkålsstekt torsk med matvete och pepparrot
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnstorsk med mos
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i form med äpple, lök och curry
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga