Låt oss servera en gyllene fiskgratäng! Saffranet blandas här med pastasåsen, som hälls över fisken. På toppen av detta klickas lite fraiche blandat med växtbaserad ost på, och precis innan tillagningen är klar strös knapriga små krutonger över. Passar utmärkt ihop med potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2021
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Linda
2/17/2021Lätt att göra och god. Jag blandade i lite ”vanlig” ost också. Perfekt basmat eller enkel bjudmat.
Hanna
2/15/2021Enkelt och jättegott!
Anna
2/7/2021Vilken temperatur?
Redaktionen ICAse
2/8/2021Tack Anna för att du uppmärksammade oss på att vi missat skriva ut ugnsvärmen. Nu är receptet uppdaterat. Hoppas du gillar gratängen. Hälsningar Ulrika