Fisksoppa

Kan man sno ihop en fiskrätt på en kvart? Lösningen är en riktigt snabb fisksoppa. Med lite vitlök, tomat och crème fraiche som sällskap blir den frysta fisken både god och lättlagad. Servera med en klick aioli och knapriga krutonger.

Ingredienser
4 portioner
1 vitlöksklyfta
600 g alaska pollock (fryst)
500 g krossade tomater
1 tsk torkad timjan
5 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond)
1 msk majsstärkelse
2 dl crème fraiche
salt
peppar
Till servering
aioli
krutonger eller bröd
Gör så här
00:03:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket enkel o god
Ulla
2025-01-30Riktigt gott
Agnes
2025-01-29Snabbt, gott, enkelt och smidigt! Lägg till mer kryddor och varför inte addera broccoli eller ärtor??
Charlotte
2024-09-29