Att göra en gryta är det perfekta sättet för att få exakt lika mycket härlig smak i en och samma tugga! Fisken och morötterna får kokas upp i smaker från saffran, grädde, passerade tomater, buljong och gräslök. Något som sedan bryter av texturen fint är de knapriga krutongerna du strör över grytan, precis innan servering!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongen och i krutongerna.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger eller gör egna av glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott, dock inte lika gott att värma upp efteråt
Cecilia
2020-02-17Gott med lite vin i!
Stéphanie
2020-02-16Supergod, matig och rejält mättande soppa 👌😃
Irene
2020-02-12