Fisk à la thai

9
1
Fisk à la thai

Bjud din familj på en smak av Asien med denna Fisk à la thai. Den exotiska, heta smaken kommer av bland annat söt mango, sambal oelek och len kokosmjölk som läggs ihop i omgångar med fisken. Servera med nykokta nudlar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Fisk à la thai

Ingredienser

4 portioner
600 g wokgrönsaker
400 g koljafilé
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
juicen av 1 lime
1 - 2 tsk sambal oelek
1 msk konc fiskfond
1 mango
färsk koriander

Till servering

nudlar

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj risnudlar.
Gör äggfri: välj risnudlar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentar

Palle

2006-09-18

Ta gärna wokgrönsaker med bl.a. vattenkastanjer för att minska risken att det blir torrt.

Näringsvärde per portion

Energi 2680 KJ / 640 kCal
Läs mer om näringsvärden