Pepparrotsfisk i ugn

Betyg 3.2 av 5.
57 personer har röstat
3
Pepparrotsfisk i ugn

Underbar fiskgryta som både är lättlagad, har en krämig konsistens och ljuvlig smak av pepparot, bladspenat och dill! Servera den njutbara pepparrotsfisken med nypressad potatis och låt er väl smaka.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013

Pepparrotsfisk i ugn

Ingredienser

4 portioner
600 g koljafilé
900 g fast potatis
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
2 dl vispgrädde
200 g färsk bladspenat
salt
svartpeppar
2 msk riven färsk pepparrot
2 msk hackad dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
57 personer har röstat

Kommentarer

Lite chiliflakes och citron i spenaten ! Kanon!

Volker

2021-01-10

Otroligt gott! Lade till lite persilade och lite cajenpeppar till receptet.

Lisbet

2020-05-12

Grymt gott 👍

Peter

2020-04-23

Näringsvärde per portion

Energi2287 KJ / 546 kCal
Fett24.3 g
Kolhydrater44 g
Protein34.5 g

Testa liknande recept

Stekt kolja med citron och pepparrotssmör
Betyg 3 av 5.
81 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med rotfrukter och pepparrotscrème
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ugnsbakad kolja med tomatsås och pepparrotsmos
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med räk- och dillsås
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt kolja med ägg, pepparrotssås och dragonpotatis
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fiskgratäng med krämig kokossås och wokade grönsaker
Betyg 3.9 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga