Pepparrotsfisk i ugn
Underbar fiskgryta som både är lättlagad, har en krämig konsistens och ljuvlig smak av pepparot, bladspenat och dill! Servera den njutbara pepparrotsfisken med nypressad potatis och låt er väl smaka.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013
Ingredienser
4 portioner
600 g koljafilé
900 g fast potatis
1 gul lök
1 msk smör eller margarin
2 dl vispgrädde
200 g färsk bladspenat
salt
svartpeppar
2 msk riven färsk pepparrot
2 msk hackad dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2287 KJ / 546 kCal
Fett24.3 g
Kolhydrater44 g
Protein34.5 g
Kommentarer
Lite chiliflakes och citron i spenaten ! Kanon!
Volker
2021-01-10Otroligt gott! Lade till lite persilade och lite cajenpeppar till receptet.
Lisbet
2020-05-12Grymt gott 👍
Peter
2020-04-23