Kolja med räk- och dillsås

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Kolja med räk- och dillsås

Enkel och lättlagad fisk i ugn som serveras med räkor och morötter. Över koljan häller du en krämig räk- och dillsås innan fisken tillagas i ugnen. Under tiden kokas potatisen och snabbt och enkelt är en god fiskmåltid klar att serveras.

Kolja med räk- och dillsås

Ingredienser

4 portioner
900 g delikatesspotatis
400 g koljafilé
1 förp räk- och dillsås (à 250 g)
1 förp räkor i lake (à 360 g)
200 g snackmorötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1381 KJ / 330 kCal
Fett6 g
Salt2 g
Kolhydrater37 g
Protein30 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Baconlindad kolja med krämiga morötter
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Saffransgratinerad kolja med sockerärtor
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparrotsfisk i ugn
Betyg 3.2 av 5.
57 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Fiskgratäng med krämig kokossås och wokade grönsaker
Betyg 3.9 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé i kapprock
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng och gurka
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga