Kolja med räk- och dillsås

1
0
Kolja med räk- och dillsås

Enkel och lättlagad fisk i ugn som serveras med räkor och morötter. Över koljan häller du en krämig räk- och dillsås innan fisken tillagas i ugnen. Under tiden kokas potatisen och snabbt och enkelt är en god fiskmåltid klar att serveras.

Skriv ut
Kolja med räk- och dillsås

Ingredienser

4 portioner
900 g
delikatesspotatis
400 g
koljafilé
1
förp räk- och dillsås (à 250 g)
1
förp räkor i lake (à 360 g)
200 g
snackmorötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i räk- och dillsåsen.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1381 KJ / 330 kCal
Fett 6 g
Salt 2 g
Kolhydrater 37 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept