Färskost med örtagårdens kryddor
Spetsa till din färskost med örtagårdens härliga kryddor! Finhacka örterna och blanda med din färskost. Smaksätt med salt, vitlök och vermouth. Det är lätt som en plätt och du gör det på under 30 minuter. Dekorera gärna osten med nyplockade blommor.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006
Ingredienser
6 portioner
200 g färskost
3 msk färska örter (t ex timjan, körvel och dragon)
1 pressad vitlöksklyfta
1 1/2 msk torr vermouth (t ex Noilly Prat)
1 tsk salt
För alla
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt färskosten mot tofu.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi221 KJ / 54 kCal
Fett4.8 g
Kolhydrater1 g
Protein1 g
Kommentarer