Värdshusets långpannebröd

Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
7
Värdshusets långpannebröd

Härligt långpannebröd för söndagsbrunchen eller som tillbehör till middagen! Vallmofröna ger en härligt lantlig känsla. Servera gärna tillsammans med örtkryddad färskost, mums!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Värdshusets långpannebröd

Ingredienser

20 bitar
25 g jäst
7 dl vatten
2 tsk vallmofrön
2 dl grahamsmjöl
ca 12 dl vetemjöl (12 dl motsvarar ca 720 g)
1 msk havssalt
1 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat

Kommentarer

Ska det vara en vanlig långpanna? Inte en brödform?

Anna

2024-08-22

Hej Anna! Ja, det är en långpanna som används till det här receptet. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-08-23

Supergott och enkelt bröd att baka. Gästerna älskar det!

Ing-marie

2021-08-28

Så enkelt att göra! Kör dubbelsats varav ca 5 dl graham och 2 dl havregryn och resten fullkornsmjöl special och så en påse brödkryddor i spadet! Släktens favorit!

Ulrika

2019-09-13

Näringsvärde per bit

Energi635 KJ / 151 kCal
Fett1.6 g
Kolhydrater30 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Grahamsbröd med morötter
Betyg 3.9 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fullkornsbröd
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paratha
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vallmofrallor
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkla bagels
Betyg 3.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörfrallor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga