Värdshusets långpannebröd
Härligt långpannebröd för söndagsbrunchen eller som tillbehör till middagen! Vallmofröna ger en härligt lantlig känsla. Servera gärna tillsammans med örtkryddad färskost, mums!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006
Ingredienser
20 bitar
25 g jäst
7 dl vatten
2 tsk vallmofrön
2 dl grahamsmjöl
ca 12 dl vetemjöl (12 dl motsvarar ca 720 g)
1 msk havssalt
1 msk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi635 KJ / 151 kCal
Fett1.6 g
Kolhydrater30 g
Protein4 g
Kommentarer
Ska det vara en vanlig långpanna? Inte en brödform?
Anna
2024-08-22Hej Anna! Ja, det är en långpanna som används till det här receptet. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-08-23Supergott och enkelt bröd att baka. Gästerna älskar det!
Ing-marie
2021-08-28Så enkelt att göra! Kör dubbelsats varav ca 5 dl graham och 2 dl havregryn och resten fullkornsmjöl special och så en påse brödkryddor i spadet! Släktens favorit!
Ulrika
2019-09-13