Färgglad bönsallad

Färdigkokta bönor är nyttigt, billigt och snabblagat. Här hittar du stora vita bönor och kidneybönor i en matig sallad med körsbärstomater, rödlök och balsamvinägrett.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012

Ingredienser
10 portioner
2 burkar stora, vita bönor (à 400 g)
1 burk kidneybönor (à 400 g)
500 g körsbärstomater (gärna olika färger)
125 g salladslök
1 dl hackad persilja
salt
nymalen svartpeppar
skivor av rödlök
persilja
Dressing
2 rödlökar
3 msk socker
4/5 dl vit balsamvinäger
1 1/2 dl olivolja
1 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
04:00:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej kan inte låt bli att kommentarer denna recept. Vem vet vad 3/5 2/5 4/5 är måste man googla för att få fram. Recept ska vara enkelt att förstå 1/4 dl mm jag vet ni är kokar men tank på oss som är inte så duktig. Annars har ni bra recept med normal mått. Vicki
Vicki
2022-02-10Vad betyder 4/5dl? ser att det är ett mått som ni använder på fler recept
Marie
2019-08-29Hej Marie! Det betyder att det är 0,8 dl vi menar. Men recepten hos oss visas i bråkform. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-08-29Här kommer det
Sara
2016-04-20