Marinera, tillaga och lägg sedan fläskfilén i ytterligare en marinad med vitlök, lime, rom och mörkt muscovadosocker. Karibiska smaker som gör sig utmärkt på festbuffén.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2012
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket populär bufferätt i min familj.
Ulla stina
2022-05-18Ska fläskfilén serveras kall?
Gun
2021-12-09Hej Gun! Ja, eller rumsvarm eftersom du ska ta ut fläskfilén 4 timmar innan serveringen. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2021-12-10Hej tänkte vara ute i god tid och göra fläskfilén i förväg. Men tycker det är lite otydligt hur man ska göra? Fryser man ner köttet med marinaden eller utan marinaden. Eller ska man marinera färdigt först i ett dygn innan man fryser ner?? Mvh Anna.
Anna
2021-05-28Hej Anna! Köttet ska inte frysas. Däremot ska det marineras i kylen två gånger. Först i steg 2 när köttet är rått i en sorts marinad och sen en andra gång när du har ugnsstekt köttet så ska det skivas och läggas i ytterligare en marinad i steg 7. Så detta recept kräver att man börjar 2 dagar innan köttet ska serveras. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-05-28