Bönsallad med ägg och bacon

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bönsallad med ägg och bacon

Proteinrik bönsallad med nykokta ägg och ugnsbakad bacon. Salladen får en livfull smak av den smarriga dressingen. Perfekt att servera som enklare lunch med nybakat bröd eller som tillbehör till köttet.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Bönsallad med ägg och bacon

Ingredienser

4 portioner
1 bacon (à 140 g)
1 msk rapsolja
1 msk japansk soja
1 msk vitvinsvinäger
salt
vitpeppar
600 g färska bönor (t ex skärbönor, sockerärtor och haricots verts)
1 burk kidneybönor (à 400 g)
2 knipplökar
4 ägg
1/2 frisésallad

Gör så här

00:20:00
00:05:00
00:04:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1420 KJ / 340 kCal
Fett21 g

Testa liknande recept

Färskpotatissallad med ägg och bacon samt senap
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cowboy chili
Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade kebabspett med bacon
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Texasbönor
Betyg 4.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Chiligryta med bönor och bacon
Betyg 3.8 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad