Porchetta är en spännande italiensk kötträtt på fläskkarré, som man skär till en större och tunnare bit, fyller med vitlök, fänkål och rosmarin och sedan rullar ihop till en rulle. Den här rullade smakrika fläskrätten kan med fördel lagas dagen före.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Så skär du fläskkarrén till italiensk porchetta - se steg för steg i vår matskola.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Men vad gör ni av den ljuvligt goda skyn? jag serverade med kokt potatis, hällde i lite potatisvatten och grädde i skyn och redde av med maizena reningjöttegott att också äta resterna kallt till potatissallad eller tunnskivat smörgåspålägg
Helena
2022-08-28Per) låt det ta tid, efter 5h förstår du Varför. Helt underbar smak, dryg bit som varar i flera dagar om man är själv på den🤗 jag fryser ner det som blir över till Jobb'matlådor😊
Rosmarie
2020-05-20Fem timmar känns länge!
Per
2017-01-05