Fänkålsstekt torsk med äppelsallad är ett nytänkande och mättande recept. Torsken kryddas med fänkål innan den steks färdigt i ugnen. Till äppelsalladen tärnas äpple som blandas med tunn fänkål. För att addera ytterligare smak tillsätts apelsinsaft och honung. Servera med saftig torsk och en rivig pepparrotskräm.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2015
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ingalill
2020-05-12Väldigt gott! Inga-Lill
Redaktionen
2015-07-23Hej Cecilia! Vad kul att höra! Hälsningar, Veronica
Cecilia
2015-07-22Så himla gott! Har gjort detta ett par gånger nu!