Varför krångla till det? Här är en enkel vardagsvariant av sushi som smakar finfint. Basmatiris blandas med socker, salt och ättika och sedan toppar man med avokado, räkor och sesamfrön. Klart. Servera med soja och gärna även gari och wasabi.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat exkl. sesamfrön, soja, gari och wasabi.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Helt okej om man inte orkar göra vanlig sushi.
Taru
2021-01-06Detta är inte sushi...
Johan
2019-09-14”Vispa med elvisp" aldrig.
Yoshitaka
2019-09-12Hej Yoshitaka! Inte i vanliga fall, men i just detta enkla recept behöver man det för att få ihop det. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-09-13