Sushistrutar

Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat
0
Sushistrutar

Sushistrutar är en snygg och rolig variant på klassisk sushi som håller gästerna aktiva vid middagsbordet! Lägg ris, lax, avokado, gurka, ingefära och wasabi på fat och i skålar. Häll soja i småskålar och låt gästerna själva göra sushistrutarna.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Sushistrutar

Ingredienser

4 portioner
400 g fryst skinn- och benfri laxfilé (fryst minst 48 timmar)
4 dl sushiris
6 dl vatten
2 avokado
1 liten gurka
1/2 burk inlagd ingefära, gari (à ca 80 g)
3 msk wasabi eller finriven pepparrot
1 dl japansk soja
1 påse frysta edamamebönor (à 500 g)
flingsalt
4 noriark

Dressing

1 dl risvinäger
1/2 dl socker
1 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Evas pannkaks-sushi
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sushirullar
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Maki-sushi
Betyg 3.7 av 5.
117 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Onigiri
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sushirullar med wasabimajonnäs
Betyg 3 av 5.
103 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalvfärsköttbullar med svamppasta
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga