Enkel skaldjurssoppa

En enkel och smakrik skaldjurssoppa gjord på en färdig, smaksatt soppbas med hummer och vitt vin – perfekt när du vill ha en snabb och värmande rätt. Tillsätt räkor och krispig salladslök för extra smak och textur i din skaldjurssoppa, och servera med en vitlöksbaguette. Vill du göra en soppa från grunden? Här hittar du ett recept.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3495 KJ / 838 kCal
Fett37 g
Salt7 g
Kolhydrater76 g
Protein49 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
7 stNi som undrade om" soppbas", receptet "Lysande gul fisksoppa" här intill börjar mer från grunden, tar bara 15 min mera.
Anders
Trist med recept som mest består av en färdigköpt grund! Ni kunde väl iallafall ha med receptet till ”basen!?
Charlotte
Jag använde Skärgårdssoppa Kelda® 5 dl.
Julia
Väldigt god! Adderade även lite saffran - blev kanon!
Julia
Vad menas med "soppbas"? Var finns det att köpa eller hur gr man den själv?
Margit
Jag tänkte laga den men hittade ingen "soppbas" i min ica-affär... Vilken produkt är det? Eller ska man använda hummerfond?
Eva katarina
La till fisk i fisksoppan och smakade av med citron, blev gott.
Anna