Melontsatsiki med skaldjur är en härlig förrätt som passar perfekt på nyår. Blanda matyoghurt, lime, honung, vitlök och salt och rör i melonen. Lägg hummern och räkorna på tsatsikin och garnera med limeskivor och vattenkrasse.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2005
Melontsatsiki med skaldjur är fri från gluten och ägg men innehåller mjölk och laktos.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurt alternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vanja
2018-08-11En riktig höjdare! Jag tog melon enl recept och det blev väldigt bra. Lade inte i melonen i yoghurten förrän strax innan serverig. Använde cantaoulopemelon.
Elisabet
2011-01-05Jätte gott!!! Serverade den som förrätt till nyår, jag tog dubbel mängd melon. Lätt o fräsch!
Gittel
2010-08-15Undrar också om det är vattenmelon eller honungsmelon man skall avända? Låter iaf supergott o enkelt.