Choklad- och romplaska

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Choklad- och romplaska

Muscovadosocker passar perfekt till desserter, speciellt sådana med choklad. Med chokladen, vispgrädden och chiliflakesen får du en spännande crème att tillsätta i varm mjölk att njuta av under en kall vinter. Den som vill tillsätter även lite rom.

Choklad- och romplaska

Ingredienser

3 1/2 dl
1 1/2 dl  vispgrädde
1/2 dl  muscovadosocker
1 1/2 krm  chiliflakes
200 g  choklad (70 % kakaohalt)
2 msk  smör eller margarin

Till servering

mjölk
ev rom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Varm äggtoddy med apelsin och vanilj
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Söt sushi med mandelmassa
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julmarsipan med saffran, apelsin och mörk choklad  
Betyg 4.3 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm romdrink
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dado coffee
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Eggnog med apelsin
Betyg 4.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga