Choklad- och romplaska

Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Choklad- och romplaska

Muscovadosocker passar perfekt till desserter, speciellt sådana med choklad. Med chokladen, vispgrädden och chiliflakesen får du en spännande crème att tillsätta i varm mjölk att njuta av under en kall vinter. Den som vill tillsätter även lite rom.

Choklad- och romplaska

Ingredienser

3,5 dl
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl muscovadosocker
1 1/2 krm chiliflakes
200 g choklad (70 % kakaohalt)
2 msk smör eller margarin

Till servering

mjölk
ev rom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Varm romdrink
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Eggnog med apelsin
Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varm äggtoddy med apelsin och vanilj
Betyg 4.4 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Julmarsipan med saffran, apelsin och mörk choklad
Betyg 4.3 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Söt sushi med mandelmassa
Betyg 3.1 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rom-marinerad grillad ananas och rostad vit choklad med kokos
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad