Choklad- och romplaska
![Choklad- och romplaska](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_43632/cf_259/choklad-_och_romplaska.jpg)
Muscovadosocker passar perfekt till desserter, speciellt sådana med choklad. Med chokladen, vispgrädden och chiliflakesen får du en spännande crème att tillsätta i varm mjölk att njuta av under en kall vinter. Den som vill tillsätter även lite rom.
![Choklad- och romplaska](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_43632/cf_259/choklad-_och_romplaska.jpg)
Ingredienser
3 1/2 dl
1 1/2 dl vispgrädde
1/2 dl muscovadosocker
1 1/2 krm chiliflakes
200 g choklad (70 % kakaohalt)
2 msk smör eller margarin
Till servering
mjölk
ev rom
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer