Dragonbräserad fjärilskotlett med sparris i rödlöksvinägrett

En dragonbräserad fjärilskotlett med sparris i rödvinsvinägrett som bryter denna rätt med fina smaker. Vinägretten komponeras av ingredienser som finhackad rödlök, olivolja och vinäger som sedan blandas med den perfekt mjuka sparrisen. Servera med en saftig kotlett och nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2016

Gör så här
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3441 KJ / 822 kCal
Fett54 g
Salt0.24 g
Kolhydrater41 g
Protein39 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer