Ett sätt att göra kotletten saftigare är att steka dem med en ostskiva mellan sig! Köttet kryddas upp med timjan, salt och peppar, och förutom ris äter du rätten ihop med en härlig sås med sälta gjord på matyoghurt och en kräm av soltorkade tomater.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2020
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Dan-peter
2021-01-23Bytte ut tomatcreme mot tomatpesto med soltorkade tomater.
Emma
2020-11-28En fråga tomatcreme vad är det för blandning? Hittade inte på Ica när jag handla
Magdalena
2020-11-21Väldigt gott! :) fräste olja och vitlök i stekpannan som jag stekte köttet i.