Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Sparrispanna med dragon

Läcker sparrispanna med dragon. En smaklig rätt till fisk eller kött. Skivad potatis steks lätt i olja med paprika, grön och vit sparris. Du får en förträfflig och njutbar rätt, kryddad med färsk dragon.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skrapa potatisen och skär i skivor. Häll av vätskan från vit och grön sparris. Dela sparrisen i bitar. Skölj, kärna ur och tärna paprikan.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna. Stek potatisskivorna 7-8 minuter. Blanda i paprika och sparris.
  3. Stänk över vitvinsvinäger och krydda med dragon, salt och peppar.
  4. Servera pannan till grillad fisk eller kött.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 potatisar
  • 1 burk vit sparris
  • 1 burk grön sparris
  • 1 röd paprika
  • 2 msk olja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk färsk hackad dragon
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer