Peppargrillad flankstek/ flappstek med primörsallad

0
0
Peppargrillad flankstek/flappstek med primörsallad

Flankstek/flappstek är ett utmärkt grillkött tack vare sin jämntjocka, platta form. Servera med en krispig sallad på färsk grön sparris, sockerärter och romansallad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Peppargrillad flankstek/flappstek med primörsallad

Ingredienser

4 portioner
ca 800 g
flankstek /flappstek
1
stor vitlöksklyfta
1 1/2 tsk
salt
2 tsk
grovmalen svartpeppar

Primörsallad

1
knippe grön sparris (à 250 g)
150 g
sockerärtor
100 g
sallad t ex romansallad
2
kvistar dragon
1 msk
färskpressad citronjuice
2 msk
olivolja
1 krm
salt
1 krm
peppar
-
ev ätliga blommor till garnering

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept