Crème fraiche-stuvad spenat, salsiccia, svamp och stekt lök
En vacker och god rätt med stekt korv och stuvade grönsaker, fast med grönsakerna i fokus. Den italienska färskkorven salsiccia gör sig utmärkt att tillaga i ugnen, som fyllning i ”champinjonhattar” med crème fraiche-stuvade spenaten till.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2016
Ingredienser
För alla
Fri från gluten, men kontrollera innehållet i korvarna.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i korvarna. Välj laktosfria produkter av crème fraiche och matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i korvarna. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkproteinfritt matfett och ostalternativ.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i korvarna. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer