Stuvad spenat är en underskattad rätt då spenat innehåller mycket härliga och bra näringsämnen. Stuva bladspenat med grädde och servera sen med knaperstekt bacon, nykokt potatis samt lite härligt röda plommontomater för att sätta lite mera färg på rätten.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
45 2019
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gill
11/9/2019Vi fick också rökt skinka och ingen information om att det var bytt. Tuvärr så fall detta oss inte i smaken.
Sara
11/7/2019Håller med övriga. Konstig rätt från början men tänkte att den kunde kanske med modifikation bli god till pasta, sen fick man skinka istället för bacon i matkassen och då blev det ännu konstigare...
Redaktionen ICAse
11/7/2019Hej Sara och ni andra som kommenterat att ni fått skinka istället för bacon. Tyvärr var det brist på bacon som gjorde att det ersattes med rökt skinka. Ni ska ha fått information om detta i veckobrevet som skickas ut till er matkassekunder. Tråkigt att ni inte blev nöjda med bytet till skinka. Hoppas resten av veckans maträtter faller er bättre i smaken. Hälsningar Ulrika
Maria
11/6/2019Jätte konstig rätt! Ingen i familjen tyckte detta va gott.