Couscous med pesto
Snabblagad och mättande couscous med pesto. Smaker av spenat, spiskummin, fetaost och russin gör detta till ett läckert tillbehör till kyckling och auberginegryta.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007
Ingredienser
6 portioner
6 dl couscous
1 burk grön pesto (à 185 g)
50 g babybladspenat
100 g tärnad fetaost
1 dl russin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2252 KJ / 538 kCal
Fett21.3 g
Salt1.08 g
Kolhydrater66 g
Protein17.5 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Blandade med stekta champinjoner för att det skulle kännas mer matigt. Bra lunchmat.
Julia
2008-03-11