Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg

Komplett måltid i ett bröd. Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg är rätten där du får sötma från russin, salt från kycklingen och hetta från vitlöken.

Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg

Ingredienser

4 portioner
2   kycklingfiléer
1 msk  matfett
salt och peppar
2 dl  couscous
1/2 dl  russin
2   tomater
4   wrap tortillabröd
färsk oregano till garnering

Vitlökskvarg

1   vitlöksklyfta
2 dl  kvarg (1%)
salt och peppar

För alla

Gör glutenfri: välj ris eller quinoa istället för couscous. Välj majsbaserade tortillabröd eller hoppa över wrapsen.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett. Ta laktosfri crème fraiche i stället för kvarg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt margarin. Välj Sour Supreme (innehåller soja) i stället för kvarg.

Gör så här

Tips

Ha i en buljongtärning i couscousvattnet så smakar det toppen!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Couscous med pesto
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling med grönsakscouscous och russinsås
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och majscouscous med korv
Betyg 3.1 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med lök och russin
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med couscous och myntayoghurt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Harissamorötter med couscous och tahini
Betyg 4.5 av 5.
73 personer har röstat
Under 60 min att tillaga