Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg
![Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16600/cf_259/wrap_med_kyckling__couscous_och_vitlokskvarg.jpg)
Komplett måltid i ett bröd. Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg är rätten där du får sötma från russin, salt från kycklingen och hetta från vitlöken.
![Wrap med kyckling, couscous och vitlökskvarg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16600/cf_259/wrap_med_kyckling__couscous_och_vitlokskvarg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 kycklingfiléer
1 msk matfett
salt och peppar
2 dl couscous
1/2 dl russin
2 tomater
4 wrap tortillabröd
färsk oregano till garnering
Vitlökskvarg
1 vitlöksklyfta
2 dl kvarg (1%)
salt och peppar
För alla
Gör glutenfri: välj ris eller quinoa istället för couscous. Välj majsbaserade tortillabröd eller hoppa över wrapsen.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett. Ta laktosfri crème fraiche i stället för kvarg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt margarin. Välj Sour Supreme (innehåller soja) i stället för kvarg.
Gör så här
Tips
Ha i en buljongtärning i couscousvattnet så smakar det toppen!
Har du lagat receptet?
Kommentarer