Himmelsk kycklinggryta med spännande kombinationer. Äppeljuice och curry ger kycklingen en fräsch touch. Couscousen med frukt och nötter bidrar med tjusig färg och rika smaker!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2007
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongtärningen för samtliga allergener. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: uteslut couscous och använd i stället ris eller quinoa.
Gör mjölkfri: byt grädden mot mjölkfri gräddersättning, tex från Beneviva eller Oatly Imat. Stek i mjölkfritt margarin eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Elisabet
2007-02-23Supergott, vilken sås!!! Vi använde kycklingfiléer, delade dem i ca 4 bitar vardera och koktiden blev ca 25 minuter. Istället för couscous tog vi matvete, mycket gott tillsammans med äpplet och päronet! Maken gillar inte russin i mat, så vi uteslöt dessa. Detta blir nog en favorit.