Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous

Sugen på något fräscht och exotiskt? Då borde du testa kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous! Du steker kassler med curry och blandar couscous, kardemumma, apelsinskal och russin. Servera kasslern och couscousen med matlagningsyoghurt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Ingredienser
4 portioner
1 msk konc kycklingfond
4 dl vatten
1/2 dl russin
1 msk rivet apelsinskal
2 krm malen kardemumma
2 dl couscous
600 g kassler
curry
olja
salt
peppar
Garnering
strimlad purjolök
strimlat apelsinskal
Till servering
matlagningsyoghurt
grovt bröd
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det blev något torrt, men med några skivor ananas förbättrar man avsevärt smaken!
Maria
2006-02-18det var en härlig koprimis av denna mat ja ger det högsta betyg .
Carina
2006-01-04