Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous
Sugen på något fräscht och exotiskt? Då borde du testa kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous! Du steker kassler med curry och blandar couscous, kardemumma, apelsinskal och russin. Servera kasslern och couscousen med matlagningsyoghurt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002
Ingredienser
4 portioner
1 msk konc kycklingfond
4 dl vatten
1/2 dl russin
1 msk rivet apelsinskal
2 krm malen kardemumma
2 dl couscous
600 g kassler
curry
olja
salt
peppar
Garnering
strimlad purjolök
strimlat apelsinskal
Till servering
matlagningsyoghurt
grovt bröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det blev något torrt, men med några skivor ananas förbättrar man avsevärt smaken!
Maria
2006-02-18det var en härlig koprimis av denna mat ja ger det högsta betyg .
Carina
2006-01-04