Njut av de härliga höstsmakerna när säsongen är rätt. Denna citronlax är en snabb men ändå lyxig middag som till stor del lagar sig själv i ugnen. Äpple, rödbetor och grönkål samsas med laxen på plåten.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Stefan
8/9/2020Så enkelt men så gott
Mathilde
2/21/2018Jättegott och enkelt! Men varför skriver ni i beskrivningen att äpplet ska tärnas men på bilder har ni klyftor? Missvisande. Gjorde klyftor eftersom Krista skrev att de blev för mjuka annars och det blev bra.
Redaktionen ICAse
2/25/2018Hej Mathilde! Vi kan bara skylla på "tryckfelsnisse" men klart det ska vara klyftade äpplen. Hälsningar Michelle
Krista
8/29/2017Laxen blev torr och äpplena för mjuka, så dra ner på temperaturen. Smakerna är goda ihop.