Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Med färdigkokta rödbetor svänger du snabbt ihop den här lättlagade rödbetssalladen. Kapris, brynt smör och färsk pepparrot med härligt sting lyfter smaken på rödbetorna till nya höjder. En uppgraderad rödbetssallad som passar utmärkt på julbordet eller som grön rätt på vilken buffé som helst, året runt.
Ingredienser
8 bufféportioner
500 g kokta rödbetor
50 g smör
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1 msk kapris
2 msk riven färsk pepparrot
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi342 KJ / 82 kCal
Fett5 g
Salt0.7 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentar
Låter väldigt spännande och lätt att göra och jag har sparat det i min receptbank.
Eva
2018-12-17