Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

2
1
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Med färdigkokta rödbetor svänger du snabbt ihop den här lättlagade rödbetssalladen. Kapris, brynt smör och färsk pepparrot med härligt sting lyfter smaken på rödbetorna till nya höjder. En uppgraderad rödbetssallad som passar utmärkt på julbordet eller som grön rätt på vilken buffé som helst, året runt.

Skriv ut
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Ingredienser

8 bufféportioner
500 g
kokta rödbetor
50 g
smör
1
ask färsk persilja (à 20 g)
1 msk
kapris
2 msk
riven färsk pepparrot
-
salt
-
peppar

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Eva

2018-12-17

Låter väldigt spännande och lätt att göra och jag har sparat det i min receptbank.

Näringsvärde per portion

Energi 342 KJ / 82 kCal
Fett 5 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 7 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept