Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
1
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Med färdigkokta rödbetor svänger du snabbt ihop den här lättlagade rödbetssalladen. Kapris, brynt smör och färsk pepparrot med härligt sting lyfter smaken på rödbetorna till nya höjder. En uppgraderad rödbetssallad som passar utmärkt på julbordet eller som grön rätt på vilken buffé som helst, året runt.

Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Ingredienser

8 bufféportioner
500 g kokta rödbetor
50 g smör
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1 msk kapris
2 msk riven färsk pepparrot
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Låter väldigt spännande och lätt att göra och jag har sparat det i min receptbank.

Eva

2018-12-17

Näringsvärde per bufféportion

Energi342 KJ / 82 kCal
Fett5 g
Salt0.7 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Het rödbets- och pepparrotsrasp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spättarullar med pepparrot och rödbetor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga