Chilimarinerade spareribs

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chilimarinerade spareribs

Spareribs enkelt marinerade i en blandning av stött chilipulver, senapsfrö och farinsocker. Spareribsen får en fin aromatisk smak om de får stå i kylen över natten. Snabbt grillade på mellanvärme får du en knaprig, rökig och festlig rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Chilimarinerade spareribs

Ingredienser

10 portioner
2 kg spareribs

Chiliblandning

6 msk chilipulver
4 msk senapsfrö
3 msk brun farin
4 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad karré med senapsrub
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Jamaican-rub
Betyg 2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Svensk rub
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Carribbean rub till luffarstek, med sötpotatis och chimichurri
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad