Chilimarinerade spareribs

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Chilimarinerade spareribs

Spareribs enkelt marinerade i en blandning av stött chilipulver, senapsfrö och farinsocker. Spareribsen får en fin aromatisk smak om de får stå i kylen över natten. Snabbt grillade på mellanvärme får du en knaprig, rökig och festlig rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Chilimarinerade spareribs

Ingredienser

10 portioner
2 kg  spareribs

Chiliblandning

6 msk  chilipulver
4 msk  senapsfrö
3 msk  brun farin
4 tsk  salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad karré med senapsrub
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jamaican-rub
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Svensk rub
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga