Jamaican-rub
![Jamaican-rub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16436/cf_259/jamaican-rub.jpg)
Massera in denna härliga kryddblandning i köttet strax innan du ska grilla. Jamaican-rub har en spännande smak av riven muskot, timjan, kanel och cayennepeppar. Jamaican-rub passar till kött, fisk och fågel.
![Jamaican-rub](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16436/cf_259/jamaican-rub.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk lökpulver
2 msk malen kryddpeppar
2 msk grovmalen svartpeppar
1 msk socker
2 tsk timjan
2 tsk kanel
1 tsk cayennepeppar
1/2 tsk malen muskot
Gör så här
Tips
Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)
Har du lagat receptet?
Kommentarer