Jamaican-rub

Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
0
Jamaican-rub

Massera in denna härliga kryddblandning i köttet strax innan du ska grilla. Jamaican-rub har en spännande smak av riven muskot, timjan, kanel och cayennepeppar. Jamaican-rub passar till kött, fisk och fågel.

Jamaican-rub

Ingredienser

4 portioner
2 msk  lökpulver
2 msk  malen kryddpeppar
2 msk  grovmalen svartpeppar
1 msk  socker
2 tsk  timjan
2 tsk  kanel
1 tsk  cayennepeppar
1/2 tsk  malen muskot

Gör så här

Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Bombay chilirub - mycket het
Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ras el hanout - krydda
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnöts-rub
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jerk-marinad
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga