Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Jamaican-rub

Massera in denna härliga kryddblandning i köttet strax innan du ska grilla. Jamaican-rub har en spännande smak av riven muskot, timjan, kanel och cayennepeppar. Jamaican-rub passar till kött, fisk och fågel.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda alla kryddor. Massera in kryddblandningen i köttet cirka fem minuter innan köttet ska grillas.


Tips

Passar till kött, fågel och fisk (t ex lax, hälleflundra, tonfisk och svärdfisk)

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 msk lökpulver
  • 2 msk malen kryddpeppar
  • 2 msk grovmalen svartpeppar
  • 1 msk socker
  • 2 tsk timjan
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1/2 tsk malen muskot
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?