Svensk rub

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svensk rub

Svensk rub stöts grovt i en mortel och består av fänkål, timjan, kummin, farinsocker, örtsalt, senapsfrön och flingsalt. Passar bra till kött, fågel och fisk.

Svensk rub

Ingredienser

1,5 dl
2 msk gula senapsfrön
1 msk örtsalt
2 msk fänkål
1 msk timjan
1 msk hel kummin
2 msk farinsocker
2 msk flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Cajun rub
Betyg 3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.9 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bombay chilirub - mycket het
Betyg 2.8 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad