Svensk rub

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Svensk rub

Svensk rub stöts grovt i en mortel och består av fänkål, timjan, kummin, farinsocker, örtsalt, senapsfrön och flingsalt. Passar bra till kött, fågel och fisk.

Svensk rub

Ingredienser

1 1/2 dl
2 msk  gula senapsfrön
1 msk  örtsalt
2 msk  fänkål
1 msk  timjan
1 msk  hel kummin
2 msk  farinsocker
2 msk  flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
En svensk rub
Betyg 2.3 av 5.
55 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cajun rub
Betyg 3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rub till kött, fisk och fågel
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bombay chilirub - mycket het
Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga