Chicken nuggets med currydipp är ett fräscht och välsmakande recept för hela familjen där saftiga kycklingfilébitar rullas i kryddat ströbröd och steks i olja. Till dessa serveras en supersmarrig currydipp, gurkstavar och nykokt ris. Låt gärna barnen vara med och tillaga maten! Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
19 2014
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Eva
2015-08-06Jättebra men jag gör bitarna mycket mindre och serverar med gräddfil och färdig sötsur sås på flaska.
Erica
2014-05-08Jättegott, och enkelt att göra!
Margaretha
2014-04-22Supergott och enkelt att laga. 10-årigt barnbarn stod för matlagningen! Han tyckte det var jättegott!!