Chicken nuggets med dragondipp, hemlagat när det är som godast. Panera ganska stora bitar kycklingfiléer i mjöl, ägg och ströbröd. Stek snabbt i en het panna tills de får en krispig yta och gyllenbrun färg. Som tillbehör serveras en dragondipp med en touch av dijon, knaprig gurka och ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
19 2015
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av mjöl och ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Redaktionen
5/11/2015Hej Lena! Vi hade tänkt oss 2 msk men om man inte uppskattar paprikapulver så börja med mindre och smaka av.
Lena
5/8/2015Jag tycker 2 msk paprikapulver låter mycket. Det ska inte vara 2 tsk istället?