Burrata med fänkål och apelsin är en enkel och framförallt snygg rätt att servera som start på en måltid. Smaken från krämiga burratan möter den lakritsdoftande fänkålen som du hyvlar i tunna, tunna skivor. Apelsinen och blodgrapefruktens sötsyrliga smaker blir sedan en perfekt matchning till burratan och den saltrostade mandeln.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: byt ut burrata mot laktosfri mozzarella.
Näringsvärdet är beräknat som en portion huvudrätt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Elin
2022-01-13Otroligt god!
Emilie
2021-09-11Superfräsht! Nästa gång kommer jag tillföra lite chiliflakes o ta mera fänkål samt filea citrusen. 1 burrata blir lite maffigt till förrätt så möjligtvis att man halverar den alternativt serverar detta som varmrätt med mer bröd till.
Lisa
2021-04-10Magisk!