UNDER 15 MIN | Enkel

Toast med burrata, apelsin och pistage

En lyxig och lättfixad förrätt gör du genom att servera rostat surdegsbröd toppat med krämig burrata, saftig apelsin, honung, pistage och frisk mynta. Elegant och enkelt på samma gång!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2020
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rosta brödet. Skala apelsinen med kniv och skär i skivor.
  2. Toppa brödet med burrata och apelsin. Strö över pistage, mynta och flingsalt. Ringla över honung.

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 2 apelsiner
  • 2 förp burrata (à 275 g)
  • 4 msk hackade pistagenötter
  • 2 msk strimlad mynta
  • flingsalt
  • flytande honung