Toast med burrata, apelsin och pistage

11
3
Toast med burrata, apelsin och pistage

En lyxig och lättfixad förrätt gör du genom att servera rostat surdegsbröd toppat med krämig burrata, saftig apelsin, honung, pistage och frisk mynta. Elegant och enkelt på samma gång!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Toast med burrata, apelsin och pistage

Ingredienser

4 portioner
4
skivor surdegsbröd
2
apelsiner
2
förp burrata (à 275 g)
4 msk
hackade pistagenötter
2 msk
strimlad mynta
-
flingsalt
-
flytande honung

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Magnus

2021-02-13

Supergott! Fräscht och en underbar kombo av många smaker!

Zoltan

2020-11-29

Caroline får köpa glasögon, det verkar som att hon förväxlar apelsinen för löjrom! 😁

Caroline

2020-11-28

Kanske inte rättvist att sätt bara en stjärna, men bilden stämmer inte med receptet. Var är löjromen? Ingår inte den i receptet?

Testa liknande recept