En lyxig och lättfixad förrätt gör du genom att servera rostat surdegsbröd toppat med krämig burrata, saftig apelsin, honung, pistage och frisk mynta. Elegant och enkelt på samma gång!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott och vackert!
Bo arne
2023-03-27Någon som har ett vintips till detta?
Åsa
2023-01-28Hej Åsa! Fråga gärna personalen på Systembolaget, de är bra på dryckestips till mat. 😊 Hälsingar Elina
Redaktionen
2023-01-30Förvånansvärt trevlig smakkombination men lite kletigt att göra. Tack Pawel för tipset om balsamico creme 👌🏻
Cecilia
2022-12-21