Toast med burrata, apelsin och pistage
En lyxig och lättfixad förrätt gör du genom att servera rostat surdegsbröd toppat med krämig burrata, saftig apelsin, honung, pistage och frisk mynta. Elegant och enkelt på samma gång!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020
Ingredienser
4 portioner
4 skivor surdegsbröd
2 apelsiner
2 förp burrata (à 275 g)
4 msk hackade pistagenötter
2 msk strimlad mynta
flingsalt
flytande honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Superenkelt och supergott!
Milka
2023-12-13Gott och vackert!
Bo arne
2023-03-27Någon som har ett vintips till detta?
Åsa
2023-01-28Hej Åsa! Fråga gärna personalen på Systembolaget, de är bra på dryckestips till mat. 😊 Hälsingar Elina
Redaktionen
2023-01-30