Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

3
1
Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Klassisk bruschetta med annorlunda topping. Smakrika basilikablad blandas med örtmarinerade kronärtskockor och placeras på det ugnsrostade lantbrödet ackompanjerat av krämig färskost och salt parmaskinka. Förträfflig förrätt!

Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 burk örtmarinerade kronärtskockor
4 rejäla skivor bondbröd
ca 1/2 dl basilikablad
1 paket parmaskinka (à ca 80 g)
4 msk färskost

Gör så här

I näringsberäkningen ingår klar grönsakssoppa och den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentar

Helen

2005-12-19

Väldigt god och uppskattad förrätt! Hittade endast kronärtskockor i vatten så jag använde olivolja på tomaterna och när jag blandade kronärtskockorna med basilika. GOTT!!!

Näringsvärde per portion

Energi 2280 KJ / 545 kCal
Fett 29.2 g
Läs mer om näringsvärden