Klassisk bruschetta med annorlunda topping. Smakrika basilikablad blandas med örtmarinerade kronärtskockor och placeras på det ugnsrostade lantbrödet ackompanjerat av krämig färskost och salt parmaskinka. Förträfflig förrätt!
Ingredienser
4 portioner
1
ask körsbärstomater (à 250 g)
1
burk örtmarinerade kronärtskockor
4
rejäla skivor bondbröd
ca 1/2
dl
basilikablad
1
paket parmaskinka (à ca 80 g)
4
msk
färskost
Gör så här
I näringsberäkningen ingår klar grönsakssoppa och den föreslagna desserten.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
3
1 st
Kommentar
Helen
2005-12-19
Väldigt god och uppskattad förrätt! Hittade endast kronärtskockor i vatten så jag använde olivolja på tomaterna och när jag blandade kronärtskockorna med basilika. GOTT!!!
Kommentar
Helen
2005-12-19Väldigt god och uppskattad förrätt! Hittade endast kronärtskockor i vatten så jag använde olivolja på tomaterna och när jag blandade kronärtskockorna med basilika. GOTT!!!