Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka
![Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13934/cf_259/bruschetta_med_marinerad_kronartskocka_och_parmaskinka.jpg)
Klassisk bruschetta med annorlunda topping. Smakrika basilikablad blandas med örtmarinerade kronärtskockor och placeras på det ugnsrostade lantbrödet ackompanjerat av krämig färskost och salt parmaskinka. Förträfflig förrätt!
![Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13934/cf_259/bruschetta_med_marinerad_kronartskocka_och_parmaskinka.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 burk örtmarinerade kronärtskockor
4 rejäla skivor bondbröd
ca 1/2 dl basilikablad
1 paket parmaskinka (à ca 80 g)
4 msk färskost
Gör så här
I näringsberäkningen ingår klar grönsakssoppa och den föreslagna desserten.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2280 KJ / 545 kCal
Fett0 g
Kommentar
Väldigt god och uppskattad förrätt! Hittade endast kronärtskockor i vatten så jag använde olivolja på tomaterna och när jag blandade kronärtskockorna med basilika. GOTT!!!
Helen
2005-12-19