Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Klassisk bruschetta med annorlunda topping. Smakrika basilikablad blandas med örtmarinerade kronärtskockor och placeras på det ugnsrostade lantbrödet ackompanjerat av krämig färskost och salt parmaskinka. Förträfflig förrätt!

Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner
1   ask körsbärstomater (à 250 g)
1   burk örtmarinerade kronärtskockor
4   rejäla skivor bondbröd
ca 1/2 dl  basilikablad
1   paket parmaskinka (à ca 80 g)
4 msk  färskost

Gör så här

I näringsberäkningen ingår klar grönsakssoppa och den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Väldigt god och uppskattad förrätt! Hittade endast kronärtskockor i vatten så jag använde olivolja på tomaterna och när jag blandade kronärtskockorna med basilika. GOTT!!!

Helen

2005-12-19

Näringsvärde per portion

Energi2280 KJ / 545 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med parmaskinka och grönsaker
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gremolatasås
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fylld lax med parmakrisp
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Aubergine och kumminbruschetta
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsgrillade fläskkarréskivor med äppelsalsa
Betyg 3.6 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga