Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka
Klassisk bruschetta med annorlunda topping. Smakrika basilikablad blandas med örtmarinerade kronärtskockor och placeras på det ugnsrostade lantbrödet ackompanjerat av krämig färskost och salt parmaskinka. Förträfflig förrätt!
Ingredienser
4 portioner
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 burk örtmarinerade kronärtskockor
4 rejäla skivor bondbröd
ca 1/2 dl basilikablad
1 paket parmaskinka (à ca 80 g)
4 msk färskost
Gör så här
I näringsberäkningen ingår klar grönsakssoppa och den föreslagna desserten.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2280 KJ / 545 kCal
Fett29.2 g
Kommentar
Väldigt god och uppskattad förrätt! Hittade endast kronärtskockor i vatten så jag använde olivolja på tomaterna och när jag blandade kronärtskockorna med basilika. GOTT!!!
Helen
2005-12-19