Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka
Serranorullar med olivost och kronärtskocka, perfekt mingelmat eller små aptitretare som passar de flesta. Serranoskinkan fyller du med en röra på krämig färskost och oliver för att sedan garnera med den mjuka kronärtskockan.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004
Ingredienser
10 portioner
1 kruka gräslök
2 dl gröna oliver med pimentos
2 askar färskost (à 200 g)
8 skivor serano- eller parmaskinka (8 skivor motsvarar ca 100 g)
1/2 dl hackade pistagenötter
1/2 burk marinerade kronärtskockor (à 290 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
En klassiker! Fantastiskt gott
Maria
2021-04-15Fantastiskt gott! Jag lägger rullbitarna på gurkskivor till serveringen, det blir mindre kladdigt att äta och ser trevligt ut. Ett tips: lägg rullen i frysen en stund innan den skall skäras upp så går det lättare att skära.
Karin
2004-11-13Gjorde bara fyllningen som jag hade till olika kex som gästerna själva fick bre. Lyckat på en ost o kexbricka!
Jan
2004-10-05