Serranorullar med olivost och kronärtskocka, perfekt mingelmat eller små aptitretare som passar de flesta. Serranoskinkan fyller du med en röra på krämig färskost och oliver för att sedan garnera med den mjuka kronärtskockan.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2004
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri naturell softspread från Beneviva eller tofu i stället för färskost.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2021-04-15En klassiker! Fantastiskt gott
Karin
2004-11-13Fantastiskt gott! Jag lägger rullbitarna på gurkskivor till serveringen, det blir mindre kladdigt att äta och ser trevligt ut. Ett tips: lägg rullen i frysen en stund innan den skall skäras upp så går det lättare att skära.
Jan
2004-10-05Gjorde bara fyllningen som jag hade till olika kex som gästerna själva fick bre. Lyckat på en ost o kexbricka!