Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

8
4
Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Serranorullar med olivost och kronärtskocka, perfekt mingelmat eller små aptitretare som passar de flesta. Serranoskinkan fyller du med en röra på krämig färskost och oliver för att sedan garnera med den mjuka kronärtskockan.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Ingredienser

10 portioner
1 kruka gräslök
2 dl gröna oliver med pimentos
2 askar färskost (à 200 g)
8 skivor serano- eller parmaskinka (8 skivor motsvarar ca 100 g)
1/2 dl hackade pistagenötter
1/2 burk marinerade kronärtskockor (à 290 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri naturell softspread från Beneviva eller tofu i stället för färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Maria

2021-04-15

En klassiker! Fantastiskt gott

Karin

2004-11-13

Fantastiskt gott! Jag lägger rullbitarna på gurkskivor till serveringen, det blir mindre kladdigt att äta och ser trevligt ut. Ett tips: lägg rullen i frysen en stund innan den skall skäras upp så går det lättare att skära.

Jan

2004-10-05

Gjorde bara fyllningen som jag hade till olika kex som gästerna själva fick bre. Lyckat på en ost o kexbricka!