Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
4
Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Serranorullar med olivost och kronärtskocka, perfekt mingelmat eller små aptitretare som passar de flesta. Serranoskinkan fyller du med en röra på krämig färskost och oliver för att sedan garnera med den mjuka kronärtskockan.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2004

Serranorullar fyllda med olivost och kronärtskocka

Ingredienser

10 portioner
1   kruka gräslök
2 dl  gröna oliver med pimentos
2   askar färskost (à 200 g)
8   skivor serano- eller parmaskinka (8 skivor motsvarar ca 100 g)
1/2 dl  hackade pistagenötter
1/2   burk marinerade kronärtskockor (à 290 g)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri naturell softspread från Beneviva eller tofu i stället för färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

En klassiker! Fantastiskt gott

Maria

2021-04-15

Fantastiskt gott! Jag lägger rullbitarna på gurkskivor till serveringen, det blir mindre kladdigt att äta och ser trevligt ut. Ett tips: lägg rullen i frysen en stund innan den skall skäras upp så går det lättare att skära.

Karin

2004-11-13

Gjorde bara fyllningen som jag hade till olika kex som gästerna själva fick bre. Lyckat på en ost o kexbricka!

Jan

2004-10-05

Testa liknande recept

Bruschetta med marinerad kronärtskocka och parmaskinka
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gremolatasås
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med parmaskinka och grönsaker
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fylld lax med parmakrisp
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga