En vegetarisk böngryta passar fint som vardagsmat! Här med vita bönor, lök, buljong och timjan. Servera grytan med en bit bröd. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongen och brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Den här rätten var långt ifrån en favorit. Jag hade gul- och schalottenlök i och gjorde nog en tabbe genom att hacka löken i matberedare istället för förhand.
Emma
2021-02-02Jag blev lite besviken, smakar ok, men inget som jag kommer sakna. Räcker knappt för 2 personer trots att jag serverade med 2 stora vitlöksbaguetter.
Yvonne
2020-11-29Jättegott! Perfekt snabb, lätt lunch. Jag hade i gul och röd lök samt blandade bönor istället. Detta kommer jag att laga fler gånger. 😍
Satu
2020-11-20