En snabb och god wrap för sommarens picknickar. Bön- och fetaoströran mättar bra och wrapen går toppen att förbereda dagen innan. Lägg röran i ett salladsblad för extra krisp.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag gör 8 mellanstora wraps av en sats, så kan man vika in båda sidorna och de går precis ner i en tvålitersglasslåda, bästa matsäcken och inga bröd som ligger i en påse och torkar. Minskar också saltet, och byter ut valnötter mot rostade solroskärnor pga allergi.
Magdalena
2021-07-19Jättegod, men alldeles för mycket salt, tycker vi!
Irja
2020-11-16Succé vid flera utflykter 👍
Agneta
2020-05-12