Marinerade vita bönor
Marinera vita bönor i olivolja, citron, vitlök och kryddor, så har du en bönsallad med vinägrett som är ett magiskt gott tillbehör. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020
Ingredienser
8 portioner
4 förp kokta små vita bönor (à 380 g)
1 dl olivolja
1 finhackad vitlöksklyfta
1 tsk chiliflakes
3 tsk torkad oregano
1 msk finrivet citronskal
2 msk färskpressad citronjuice
2 krm svartpeppar
1 tsk salt
Gör så här
Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi946 KJ / 226 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein9 g
Kommentarer