Marinerade vita bönor

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Marinerade vita bönor

Marinera vita bönor i olivolja, citron, vitlök och kryddor, så har du en bönsallad med vinägrett som är ett magiskt gott tillbehör. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020

Marinerade vita bönor

Ingredienser

8 portioner
4 förp kokta små vita bönor (à 380 g)
1 dl olivolja
1 finhackad vitlöksklyfta
1 tsk chiliflakes
3 tsk torkad oregano
1 msk finrivet citronskal
2 msk färskpressad citronjuice
2 krm svartpeppar
1 tsk salt

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi946 KJ / 226 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Bulgursallad med vita bönor och örtdressing
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wrap med paprika och bönröra
Betyg 4 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit böncrème
Betyg 4.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönor med vitlök och paprika
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Niebe - Gambiansk lök- och bönröra
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade bönor
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga