Tilltalande gryta med blomkål, fänkål, morot, bönor, kryddig tomatsås och kokosmjölk. Garnera grytan med hackad koriander. Bön- och fänkålsgryta både doftar och smakar av Indien.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2009
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott men det känns som att det saknas något tillbehör, till exempel nudlar. Håller med om att tomatsåsen är mycket god och lättlagad. Bönorna kändes dock helt fel i denna rätt, tänker pröva den igen med några förändringar.
Maria
2013-11-15Supergott! Tomatsåsen var verkligen jättegod, det behövs inte alls så mycket kokosmjölk eftersom tomatsåsen är så god isig.
Zara
2013-02-20Jättegott! Den kryddiga tomatsåsen kan se krånglig ut med många ingredienser, men den är urenkel att göra. Det doftar indisk restaurang i hela huset...
Maria
2010-01-17